Werk aan Ons Water is nooit af. Elke dag weer wordt er hard gewerkt om ons land waterveilig te houden. En om te zorgen voor voldoende en schoon water. Twee maal per jaar organiseren de waterpartners een Week van Ons Water.

In het voorjaar is het thema schoon water en in het najaar waterveiligheid en wateroverlast. Dan kun je bij jou in de buurt kijken waar er wordt gewerkt aan ons water. En wat je zelf kunt doen om ons water schoon te houden en wateroverlast tegen te gaan.

Stormvloedkering in Ens
Stormvloedkering in Ens

Voor meer informatie over de activiteiten die georganiseerd worden in de week van ons water, kijk op de website van ons water  Tip: Kijk ook rechtsboven onder menu naar diverse rubrieken om te zoeken.

De week van het ons water wordt georganiseerd door: Waterschappen, waterbedrijven, watermusea, Rijkswaterstaat, provincies, gemeentes, ministerie van Infrastructuur en Milieu, Unie van Waterschappen, Vewin, VNG en IPO.

Foto en tekst: website ons water

 

 

Week van ons water 12 tot 19 oktober 2016
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *