Op woensdag 8 juni is Ron Guleij om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek Het grote kaartenboek een lezing geven. Aansluitend zal hij signeren.

Het grote kaartenboek

Vijf eeuwen cartografie Kaarten. We kunnen er naar blijven kijken. Van visuele kunstwerken tot weerspiegelingen van de tijdgeest. Kaarten werden en worden gebruikt bij de uitvoering van belangrijke (overheids)taken. Kaarten vertellen verhalen en geven een beeld van, soms reeds verdwenen, gebieden. Met zeker 300.000 kaarten en tekeningen is het Nationaal Archief een ware schatkamer voor historisch onderzoek. Collectiespecialist cartografie Ron Guleij van het Nationaal Archief neemt een duik in de collectie en toont in Het Grote Kaartenboek de mooiste en meest iconische kaarten. Rondom zes thema’s plaatst Guleij unieke kaarten in chronologische volgorde in hun historische context.

Aanmelden

De lezing met Ron Guleij is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats.

Een gesigneerd exemplaar bestellen

Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar!

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar? Ga naar de website van Paagman
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 8 juni 2022 uitgeleverd worden. Ron Guleij zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment – wanneer het u uitkomt – op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

 

Ron Guleij geeft lezing bij Paagman te Den Haag.
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *