Vandaag is een nieuwe website gelanceerd: Udenhout op de kaart. Op de website kun je verschillende geografische informatie op de kaart bekijken: bezienswaardigheden, monumenten en plekken waar historische gebeurtenissen vonden.

Voor liefhebbers van oude kaarten is de “Kaarten” optie interessant. Hiermee kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende kaarten, en zien hoe Udenhout in de periode 1850 – 1949 veranderde. Door de kaarten transparant te maken, is eenvoudig de vergelijking met de huidige situatie te maken.

In- en uitzoomen kan met de scrollwiel van de muis of door gebruik te maken van de + en – knoppen en de schuifbalk aan de linkerkant. Navigeren kan door te klikken en slepen, of door gebruik te maken van de pijltjestoetsen linksboven. Door het gele mannetje (“Streetview”) op de kaart te slepen, kun je virtueel rondrijden op de blauwe wegen. De moeite van het ontdekken waard!

Screenshot van de website Udenhout op de Kaart
Udenhout op de Kaart

 

Nieuwe website – Udenhout op de kaart
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *