In 2008 is de Stichting De Hollandse Cirkel gestart met een Digitaal Tijdschriftenarchief bij Picturae in Heiloo.

Hollandse cirkel
Hollandse cirkel

Aanvankelijk bevatte dit alleen vrijwel alle nummers van het Tijdschrift voor Kadaster en Landmeetkunde, maar het werd dankzij sponsoring al snel uitgebreid met het Nederlands Geodetisch Tijdschrift, Geodesia en ons eigen stichtingsblad. Een aantal jaren geleden volgde ook een aantal nummers van Geo-Info.

Dankzij het “Ormelingsfonds” van GIN zijn alle nummers van het Kartografisch Tijdschrift en voorgangers als Kaartbulletin en Kartografie gescand en aan de collectie toegevoegd. Hiermee bevat het archief vrijwel alle periodieken van de rechtsvoorgangers van Geo Informatie Nederland. De collectie is te raadplegen via de DHC website of rechtstreeks naar het tijdschriftenarchief

Digitaal Tijdschriftenarchief Uitgebreid!
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *