Bent u nog op zoek naar een passend geschenk voor de feestdagen voor iemand die van puzzelen houdt en belangstelling heeft voor aardrijkskunde en geschiedenis? Dan is Het Grote Bosatlas Puzzelboek misschien een goed idee!

Het Grote Bosatlas puzzelboek – Denksport- editie 1

Het Grote Bosatlas Puzzelboek neemt je mee over de hele wereld. Het doet een beroep op je bedrevenheid in het lezen van kaarten, je kennis van de wereld en je talent voor het beantwoorden van puzzelvragen. Van Friesland naar Limburg en via Italië verder oostwaarts naar de Kaukasus. Van Indonesië naar Zuid-Afrika, Brazilië en de Verenigde Staten en via de Noordpool terug naar het Nederland van de negentiende en twintigste eeuw. Het Grote Bosatlas Puzzelboek is een ontdekkingsreis door Nederland, de wereld en de geschiedenis.

Cartograaf Tjeerd Tichelaar (1958) en uitgever Peter Vroege (1956) zijn beiden al jarenlang betrokken bij het maken van de Bosatlas. Hun vakkundigheid en liefde voor cartografie komen samen in dit bijzondere puzzelboek vol historische en moderne aardrijkskundige kaarten. Kortom, een must-have voor iedereen die van kaarten, atlassen én puzzelen houdt.

Productinformatie

Titel: Het Grote Bosatlas Puzzelboek
Auteurs: Peter Vroege en Geert Tichelaar
Uitg.: Keesing Nederland B.V., Paperback, ill. kleur, 176 p.
EAN: 9789492911797
Prijs: € 14,99

Net verschenen editie 2 van Het Grote Bosatlas Puzzelboek

Het Grote Bosatlas puzzelboek 2 Liefhebbers van kaarten, atlassen en puzzels wisten editie 1 van Het Grote Bosatlas puzzelboek (meer dan 70.000 exemplaren verkocht) massaal te vinden. We grepen deze tweede editie aan om nóg meer mooie kaarten te verzamelen en daar passende puzzels bij te maken, waaronder nu ook rebussen.

Hiermee reizen we van Den Bosch tot China, zien we de start van het toerisme in Europa en worden de tempelsteden van Zuid-India bezocht. Door te kijken naar kaarten en aan de hand daarvan puzzels in te vullen wordt je kennis van de aardbol en haar geschiedenis getest. Ken je de namen van internationale vluchthavens? Weet je gebeurtenissen uit WOII te koppelen aan de juiste locatie? Of wijn aan de wijnstreek? Een ware ontdekkingsreis dus, verdeeld in de thema’s Nederland, Op reis, Europa en Wereld.

Productinformatie

Titel: Het Grote Bosatlas Puzzelboek 2
Auteurs: Peter Vroege en Geert Tichelaar
Uitg.: Keesing Nederland B.V., Paperback, ill. kleur, 160 p.
EAN: 9789492911940
Prijs: € 14,99

Bron: website Bol.com

Het Grote Bosatlas Puzzelboek
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *