Wandelen is een uitstekende manier om de Oude Hollandse Waterlinie te ontdekken. Er is een nieuwe Wandelgids  met de mooiste wandelroutes langs de Oude Hollandse Waterlinie, dwars door het Groene Hart. Door groene polders, langs water en vestingsteden.

Deze mooie wandelgids is een echte must-have voor iedere wandelaar. Ga op pad, ruim 170 km. in 11 etappes langs deze waterlinie met een spannend verhaal. Hoe hield deze verdedigingslinie de vijand tegen in 1672? En wat gebeurde er op de diverse locaties zoals rivieren, sluizen, molens en vestingsteden? Je ontdekt het al wandelend zelf.

Wandel van het Muiderslot, dwars door het Groene Hart, tot Slot Loevestein en ontdek de waterrijke natuur en vestingsteden. Er is onderweg enorm veel te zien. In de gids staan duidelijke kaarten en prachtige foto’s van het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie. Ook is er aanvullende historische informatie geplaatst per etappe. Op deze manier is wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie niet alleen ontspannend en gezond, maar ook leuk en leerzaam!

Bestellen

Je kunt de wandelgids bestellen voor 19,95 euro, exclusief 2,95 verzendkosten via de link hieronder. Na je bestelling ontvang je een betaallink. Daarna wordt de wandelgids verzonden.

Link om de wandelgids te bestellen.

Bron: Website Oude Hollandse Waterlinie

 

Nieuwe wandelgids langs Oude Hollandse Waterlinie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *