Op 27 augustus startte een nieuwe TV serie “Langs de Kust”, op zaterdag op NPO 2 om 20.35 uur.

In Langs de kust reizen Huub Stapel en Martin Hendriksma langs de kust van Nederland. De heren gaan van start in Zeeland, in het Verdronken Land van Saeftinge en gaan helemaal naar de Eemsmonding in Noord-Groningen.

Ze onderzoeken welke rol de kust speelt in het leven van de Nederlanders en ze ontmoeten allerlei mensen die langs kust wonen. De Nederlandse kust is niet alleen een zeewering, maar ook een plek van bijzondere verhalen en om heerlijk te genieten van de zon en zee.

Oude uitzendingen zijn terug te zien op NPO start.

Kaart van verdronken land van Saeftinghe

Kaart van verdronken land van Saeftinghe – Wikipedia – Samengesteld door JanWillem van Aalst 

TV Programma “Langs de kust”
Getagd op:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *