De laatste kerstbal is uit mijn kamer verdwenen. Het jaar 2022 is begonnen! Nog steeds in lockdown; een raar jaar hebben we achter de rug. Graag wens ik alle lezers van de website, alle volgers op Facebook en Twitter, een heel Gelukkig Nieuwjaar met veel cartografische lichtpuntjes…..

Ook voor onze Studiekring heeft de corona pandemie grote gevolgen gehad. Vanaf maart 2020 hebben we geen lezingen meer kunnen organiseren. Vooral het persoonlijke contact tijdens de bijeenkomsten wordt door de leden erg gemist. In november 2021 bestond onze Studiekring 25 jaar en ook dat hebben we niet kunnen vieren! Als we weer kunnen opstarten beginnen we dus met een feestje!

We zijn in november 2021 gestart met onze Nieuwsbrief Historische Cartografie, niet alleen voor leden van de Studiekring, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in cartografie. Nu we zoveel aan huis gebonden zijn, kunnen we via deze nieuwsbrief elkaar informeren over online cartografische lezingen, tips over boeken en ook over eigen onderzoek. Aanmelden voor de Nieuwsbrief kan via de link bovenaan in de website. Samen komen we door deze moeilijke tijd!

De beste wensen…..
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *